logo

Політика конфіденційності

НАЗАД

Ця Політика конфіденційності визначає, яким чином online-trenya.com збирає, використовує, зберігає та розкриває інформацію, отриману від користувачів на веб-сайті ("online-trenya.com"). Дана Політика конфіденційності відноситься і до Сайту, всіх піддоменів Сайту та всіх продуктів та послуг, що пропонуються (online-trenya.com) Ця сторінка містить інформацію про те, яку інформацію ми або треті особи можуть отримувати, коли Ви користуєтесь нашим Сайтом. Ми сподіваємося, що ці відомості допоможуть Вам приймати усвідомлені рішення щодо інформації про себе. Ця Політика конфіденційності поширюється безпосередньо на цей Сайт та на інформацію, одержувану з його допомогою. Вона не поширюється на будь-які інші сайти і не застосовується до веб-сайтів третіх осіб, які можуть містити згадку про наш Сайт і з яких можуть робитися посилання на Сайт, а також посилання з цього Сайту на інші сайти мережі Інтернет. Отримувана інформація Коли Ви відвідуєте Сайт, ми визначаємо IP адресу, ім'я домену, з якого Ви до нас прийшли (наприклад, "yandex.ru") та країну реєстрації даного ip, а також фіксуємо всі переходи відвідувачів з однієї сторінки Сайту на іншу. Інформація, яку ми отримуємо на Сайті, може бути використана для того, щоб полегшити користування Сайтом. Сайт збирає лише загальну інформацію, яку Ваш браузер надає добровільно під час відвідин Сайту. Сайт online-trenya.com застосовує стандартну технологію "cookies" ("cookies") для налаштування стилів відображення Сайту під параметри екрана монітора. "Кукі" є дані з веб-сайту, який зберігає на жорсткому диску Вашого ж комп'ютера. У "cookies" міститься інформація, яка може бути необхідною для налаштування Сайту, - для збереження Ваших параметрів варіантів перегляду та збору статистичної інформації по Сайту, тобто. які сторінки Ви відвідали, що було завантажено, ім'я домену інтернет-провайдера та країна відвідувача, а також адреси сторонніх веб-сайтів, з яких здійснено перехід на Сайт і далі. Також цю технологію використовує встановлені на Сайті лічильники компанії Yandex/Rambler/Google тощо. Технологія "Cookies" не містить жодних особистих відомостей щодо Вас. Щоб переглядати матеріал без "cookies", Ви можете налаштувати свій браузер таким чином, щоб вона не приймала "cookies", або повідомляла Вас про їх посилку (налаштування браузерів різні, тому радимо отримати довідку в розділі "Допомога" і з'ясувати, як змінити установки браузера за "cookies"). Детально про роботу файлів cookie Ви можете прочитати тут: http://ua.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie Крім того, Сайт використовує стандартні можливості (журнали) веб-сервера для підрахунку кількості відвідувачів та оцінки технічних можливостей хост-сервера, рейтинги та лічильники відвідуваності від сторонніх організацій (yandex.ru, top100.rambler.ru, top.mail.ru та ін.) .). Ми використовуємо цю інформацію для того, щоб визначити скільки людей відвідує Сайт і розташувати сторінки найбільш зручним для користувачів способом, забезпечити відповідність Сайту з браузерами, які Ви використовуєте, і зробити зміст Сайту максимально корисним для відвідувачів. Ми записуємо відомості про переміщення на Сайті, але не про окремих відвідувачів Сайту, тому жодна конкретна інформація щодо Вас особисто не зберігатиметься або використовуватиметься Адміністрацією Сайту без Вашої згоди. Також ми можемо збирати власну ідентифікаційну інформацію від користувачів, коли користувач відвідує наш Сайт online-trenya.com, оформляє замовлення, заповнює форми та у зв'язку з іншою активністю на Сайті. Користувача можуть попросити в разі потреби вказувати ім'я, електронну адресу, номер телефону, дані кредитної картки. Користувачі можуть відвідувати наш Сайт анонімно. Ми збираємо особисту ідентифікаційну інформацію користувачів тільки якщо вони добровільно надають нам таку інформацію. Користувачі завжди можуть відмовитись у наданні особистої ідентифікаційної інформації, за винятком випадків, коли це може завадити користуватися окремими функціями Сайту. Як ми використовуємо зібрану інформацію (online-trenya.com) може збирати та використовувати особисту інформацію користувачів для таких цілей: - Для покращення обслуговування клієнтів. Надана інформація допомагає нам реагувати на запити клієнтів більш ефективно; - Щоб персоналізувати досвід користувача. Ми можемо використовувати інформацію для визначення, хто з відвідувачів Сайту найбільш зацікавлений у послугах та ресурсах, що надаються на нашому Сайті; - Для покращення нашого Сайту online-trenya.com. Ми можемо використовувати зворотний зв'язок, який Ви надаєте, щоб покращити наші продукти та послуги; - для обробки платежів. Ми можемо використовувати інформацію про користувачів під час оформлення замовлення для оформлення платежів і лише для цього. Ми не ділимося цією інформацією з третіми особами, за винятком тих випадків, коли необхідно для надання послуг; - щоб надсилати користувачам інформацію, яку вони погодилися отримувати на теми, які, як ми думаємо, будуть для них цікавими; - Щоб надіслати періодичні повідомлення електронної пошти, які можуть включати новини компанії, оновлення, інформацію про продукти та послуги тощо. Якщо користувач хотів би відмовитись від отримання наступних листів, ми включаємо докладний опис інструкції щодо того, як відписатися в нижній частині кожної електронної пошти або користувач може зв'язатися з нами через наш Сайт. Персональні дані Користувача Вводячи особисті дані в будь-якій формі зворотного зв'язку на Сайті, натискаючи кнопку «Надіслати», Користувач приймає рішення про надання своїх персональних даних та дає згоду на їх обробку своєю волею та у своєму інтересі, при цьому таке згода Користувача є конкретною та свідомою. Персональні дані, отримані від Користувача, що є суб'єктом персональних даних, використовуються адміністрацією сайту виключно з метою укладання договорів з Користувачем або для виконання вже укладеного договору. Стосовно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, за жодних обставин вона не поширюється і не надається третім особам без згоди Користувача, за винятком випадків і прямо передбачених чинним законодавством України. Адміністрація Сайту online-trenya.com не перевіряє достовірність персональної інформації, що надається Користувачами, та не здійснює перевірку їхньої дієздатності. При цьому Адміністрація Сайту виходить з того, що інформація, надіслана ним від користувачів, є достовірною. Користувач несе відповідальність за надання персональних даних третьої особи. Особисті дані, що вводяться Користувачем під час заповнення форми зворотного зв'язку, заявки на розробку сайту, на зворотний дзвінок, можуть бути використані Адміністрацією Сайту для підготовки та направлення оферти, здійснення угоди, виконання послуги або покращення якості обслуговування. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація Сайту має право використовувати персональні дані Користувача для здійснення електронної новинної або рекламної розсилки, у тому числі за допомогою email-листів та SMS-повідомлень. Обробка персональних даних Користувачів Ухвалення умов цієї Політики в частині положень про обробку персональних даних здійснюється шляхом проставлення Користувачем відповідної позначки при заповненні будь-якої форми зворотного зв'язку та є вираженою усвідомленою згодою Користувача на обробку персональних даних. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація Сайту має право на зберігання та обробку, в тому числі й автоматизовану, будь-якої інформації, що стосується персональних даних Користувача відповідно до Федерального закону від 27.07.2006 № 152-ФЗ «Про персональні дані», включаючи збір , систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, поширення (у тому числі передачу), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, наданих Користувачем під час заповнення форми зворотного зв'язку на Сайті. Згода на обробку персональних даних може бути будь-якої миті відкликана Користувачем шляхом письмового звернення на адресу Адміністрації Сайту. У разі відкликання Користувачем згоди на обробку персональних даних, Адміністрація Сайту видаляє персональні дані Користувача та не має права використовувати їх у майбутньому. Як ми захищаємо вашу інформацію Адміністрацією Сайту online-trenya.com забезпечується конфіденційність та безпека при обробці персональних даних. Ми вживаємо відповідних заходів безпеки для збору, зберігання та обробки будь-яких зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення Вашої особистої інформації (ім'я користувача, пароль, інформація транзакції та дані, що зберігаються на нашому Сайті). Загальний доступ до особистої інформації Ми не продаємо, не обмінюємо чи не даємо в оренду особисту інформацію користувачів. Ми можемо надавати загальні агреговані демографічні дані, які не пов'язані з особистою інформацією, нашими партнерами та рекламодавцями для цілей, описаних вище. Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг, щоб допомогти нам керувати нашим бізнесом та Сайтом або керувати діяльністю від нашого імені, наприклад проведення розсилки або статистичні та інші дослідження. Ми можемо ділитися цією інформацією з цими третіми особами для обмежених цілей за умови, що Ви дали нам відповідні дозволи. Зміни у політиці конфіденційності (Сайт) має право на свій розсуд оновлювати цю політику конфіденційності у будь-який час. У цьому випадку ми опублікуємо повідомлення на головній сторінці нашого Сайту та повідомимо Вас про це електронною поштою. Ми рекомендуємо користувачам регулярно перевіряти цю сторінку для того, щоб знати будь-які зміни про те, як ми захищаємо особисту інформацію, яку ми збираємо. Використовуючи Сайт, Ви погоджуєтесь з прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності та змінами у ній. Ваша згода з цими умовами Використовуючи цей Сайт, Ви висловлюєте свою конкретну та усвідомлену згоду з цією Політикою. Якщо Ви не погоджуєтесь з цією політикою, будь ласка, не використовуйте наш Сайт. Ваше подальше використання Сайту після внесення змін до цієї політики буде розглядатися як Ваша згода з цими змінами. Відмова від відповідальності Пам'ятайте, Політика конфіденційності при відвідуванні сторонніх Сайтів третіх осіб не підпадає під дії цього документа. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за дії інших веб-сайтів